Bioprogram

SÖNDAG 25/9

16:00DEN MAGISKA MÅNRESAN


Familjefilm


När Peters lillasyster Anne kidnappas av den onda Månmannen ger Peter sig av mot Månen! Han landar till slut på Stjärnängen och möter där den sömniga John Blund och en liten skalbagge som letar efter sin fru. Tillsammans reser de mot slottet bland molnen för att delta i Nattälvans middagsbjudning, och få veta mer om vart de försvunna tagit vägen.


>>TRAILER

SÖNDAG 25/9

19:00BRÄNN ALLA MINA BREV


Svenskt drama


"Bränn alla mina brev" är ett passionerat drama baserat på verkliga händelser där en kärleksaffär leder till oanade konsekvenser. Den centrala karaktären är Karin Stolpe som bär hela historien och dess vingslag på sina axlar. Filmen skildrar hennes komplexa relation till maken Sven Stolpe och passionerade kärleksaffär med Olof Lagercrantz som inleds under 1930-talet och hur de val hon gör påverkar kommande generationer.


>>TRAILER

SÖNDAG 16/10

16:00ELDSJÄL


Familjefilm


Ända sedan hon var liten har Georgia Nolan haft en enda dröm – att bli brandman precis som sin pappa. I 1932 års New York är det tyvärr inte möjligt för kvinnor. När flera av stadens brandmän försvinner i mystiska bränder som bränner ner teatrarna på Broadway till grunden, ser Georgia ett gyllene tillfälle. Hon klär ut sig till ”Joe”, en klumpig ung man som blir en del av den nybildade gruppen brandmän som får i uppdrag att stoppa mordbrännaren.


>>TRAILER

SÖNDAG 16/10

19:00AMSTERDAM


Amerikansk crime / romantik


"Amsterdam" utspelar sig på 1930-talet och följer tre vänner som blir vittnen till ett mord, därefter misstänkta, och avtäcker en gigantisk konspiration.


>>TRAILER

SÖNDAG 30/10

16:00LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ

Skorpionens gåta


Familjefilm


I LasseMajas Detektivbyrå – Skorpionens gåta ställs Lasse och Maja inför sitt svåraste fall hittills. För att lösa mysteriet slår de sig ihop sig med den pensionerade, och vresige, mästertjuven Lillie Ragnarsson.


>>TRAILER

SÖNDAG 30/10

19:00TICKET TO PARADISE


Romantisk komedi


George Clooney och Julia Roberts återförenas på vita duken som ett skilt par som oväntat hamnar på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde. En romantisk komedi om att plötsligt få en oväntad andra chans.


>>TRAILER

SÖNDAG 13/11

16:00TASSAR AV STÅL


Familjefilm


Hank drömmer om att bli en mäktig samuraj och ger sig ut för att införliva sitt öde. Istället hittar han den ovälkomnande staden Kakamucho, där han sticker ut i mängden då han är en hund och alla andra är… katter! Och vi vet ju att katter verkligen INTE gillar hundar.


>>TRAILER

SÖNDAG 13/11

19:00KÄRLEKSBEVIS


Svensk thriller / drama


Thomas och Marie ska skiljas och möts en sista dag för att tömma och sälja sommarhuset. Ingen av dem anar den andres egentliga avsikter. En ung kvinna dyker plötsligt upp, driven av svartsjuka och med en helt egen agenda. Det som skulle bli ett civiliserat avslut på ett långt äktenskap blir minut för minut till en omskakande helg som ställer allt i deras liv på ända.


>>TRAILER

SÖNDAG 27/11

16:00EN ANNORLUNDA VÄRLD


Familjefilm


Vi tas med på en resa till ett okänt och förrädiskt land där fantasifulla djur väntar på de legendariska Clades, en familj upptäcktsresande vars olikheter riskerar att omkullkasta deras senaste - och överlägset - mest kritiska uppdrag.


>>TRAILER

SÖNDAG 27/11

19:00Mrs. HARRIS

goes to Paris


Engelskt drama


Nyinspelning av Paul Gallicos roman om en städerska i 50-talets London som förälskar sig i en klänning av Dior och satsar allt för att åka till Paris och lägga vantarna på skapelsen.


>>TRAILER

ONSDAG 14/12

18:00

VÄRLDSPREMIÄR!AVATAR

The Way Of Water


Amerikansk Sci-Fi


Uppföljare till James Camerons världssuccé "Avatar". Mer än tio år efter händelserna i den första filmen berättar "Avatar The Way of Water" historien om familjen Sully (Jake, Neytiri och deras barn), problemen som följer dem, allt de gör för att leva i säkerhet, slagen de utkämpar för att hålla sig levande och tragedierna de måste utstå.


>>TRAILER

KIOSKEN


För att göra ditt biobesök fulländat så har vi självklart en liten kiosk i biografen också med gosaker


  • Popcorn
  • Dryck
  • Godis
  • M.m.

FLER ROLIGA AKTIVITETER


Vi söker efter roliga aktiviteter som kan arrangeras i bygdegården. Vill du arrangera denna aktivitet eller vet du nån som vill arrangera något?