Bioprogram

SÖNDAG 3/9

16:00BARBIE


Äventyr, komedi, fantasy


En live-actionfilm, baserad på den populära Barbie-franchisen.

I rollerna ser vi Margot Robbie som Barbie och Ryan Gosling som Ken.

Regi av Greta Gerwig. OBS! Engelskt tal.

Från 7 år.


>>TRAILER

SÖNDAG 3/9

19:00OPPENHEIMER


Thriller, historia


Berättelsen om den amerikanske vetenskapsmannen J. Robert Oppenheimer

och hans roll i utvecklingen av atombomben.

Oppenheimer, skriven och regisserad av Christopher Nolan, är en episk thriller i vilken publiken kastas in i den pulshöjande paradoxen med den gåtfulla mannen som måste riskera att förgöra världen för att kunna rädda den.

Från 11 år.


>>TRAILER

SÖNDAG 10/9

16:00VEM ÄR DU, MAMMA MU?


Barnfilm


När Mamma Mu blir inspirerad av barnen och vill göra sin alldeles egna Mu-sikal,

råkar hon ställa till det rejält. Lillebrors älskade nalle försvinner under mystiska omständigheter och det är Mamma Mus fel.

"Kan du inte bara vara en vanlig ko?" undrar hennes vän Kråkan. "Då händer ingenting!" Men det är ju precis det Mamma Mu vill undvika. Hon älskar när det händer saker!

Inte bara så sorgliga saker. Tillsammans börjar Mamma Mu och Kråkan följa spåren efter den saknade nallen.

Ingen åldersgräns.


>>TRAILER

SÖNDAG 10/9

19:00BOOK CLUB: THE NEXT CHAPTER


Engelsk komedi


Den hett efterlängtade uppföljaren följer de fyra bästa vännerna när de tar sin

bokklubb till Italien för att göra den roliga tjejresa de aldrig gjorde.

När saker går åt skogen och hemligheter avslöjas, förändras deras vilsamma semester

till en landsomfattande resa som blir deras livs största äventyr.

Ingen åldersgräns.


>>TRAILER

SÖNDAG 17/9

16:00KLARA KO OCH TÅGMYSTERIET


Animerad familjefilm


På bondgården är Klara Ko och hennes vänner förtvivlade. Inget som de sått vill växa!

Men som tur är får de besök av en vän till den geniale uppfinnargrisen Albert Einswein,

som berättar att Einswein uppfunnit ett nytt superfrö som kan växa utan vare sig vatten eller solljus. Detta kan innebära räddningen för bondgården, men när alla är ombord på det hypermoderna tåget Metana blir superfröet stulet! Vem är den skyldige?

Det är hög tid att Klara Ko kopplar in världens bästa detektiv – Agatha Christensen!

Ingen åldersgräns.


>>TRAILER

SÖNDAG 17/9

19:00AVGRUNDEN


Svensk thriller/actionfilm


Vid sidan av det riskfyllda arbetet som säkerhetschef i Kiirunavaaragruvan försöker Frigga balansera familjen, den nya kärleken Dabir och ett ex som inte vill släppa taget.

Men när marken plötsligt börjar skaka under deras fötter spelar livspusslet ingen roll och kampen för att inte dras ner i avgrunden börjar. "Avgrunden" är berättelsen om en familj

som ställs inför det otänkbara när katastrofen alla fruktade plötsligt är ett faktum.

Åldersgräns ej bestämd än.


>>TRAILER

SÖNDAG 24/9

16:00DOUGLAS OCH DE TRE MUSKETÖRERNA


Animerad familjefilm


Douglas är en ung och impulsiv hund som drömmer om att få följa i sin fars fotsteg och bli en av kungens musketörer. Han ger sig av till Paris och blir snart vän med Pip, en pratsam råtta med stark överlevnadsinstinkt, som blir hans väpnare. Under resan träffar de musketörerna Athos, Porthos och Aramis. Tillsammans måste de bekämpa den onda Kardinal Richelieu och förenas i vänskap och strävan efter rättvisa.

Baserad på Alexander Dumas mest kända verk De tre musketörerna.

Åldersgräns ej bestämd än.


>>TRAILER

SÖNDAG 24/9

19:00MORD I VENEDIG


Engelsk crime/drama


Mord i Venedig utspelar sig efter andra världskrigets kyliga Venedig. På självaste All helgona afton sker ett skrämmande mysterium, där den berömda detektiven Hercule Poirot befinner sig. Numera pensionerad och i självpåtagen exil i världens mest berömda stad, deltar Poirot motvilligt i en seans i ett förfallet, hemsökt palats. När en av gästerna blir mördad, kastas detektiven in i en ondskefull värld av skuggor och hemligheter.

Åldersgräns ej bestämd än.


>>TRAILER

SÖNDAG 1/10

16:00ELEMENTÄRT


Animerad Disneyfilm


I en stad där eld-, vatten-, jord- och luft-innevånare bor tillsammans får vi följa det udda paret Brinnie och Vadar. Den eldfängda unga tjejen och den mer avslappnade ”ta-dagen-som-den kommer”-killen kommer snart upptäcka något elementärt: att de faktiskt har massor gemensamt, och att det kan uppstå magi mellan motsatser.

Ingen åldersgräns.


>>TRAILER

SÖNDAG 1/10

19:00PAST LIVES


Engelsk-koreansk romantik


Nora och Hae Sung var nära vänner som barn, men tvingades skiljas åt när Noras familj emigrerade från Sydkorea. Ett tjugotal år senare återförenas de under en vecka i New York, utan att veta vad det skulle kunna leda till. Nora är gift och tycks trivas med sitt liv, men mötet med Hae Sung lockar fram tankar hos båda om alla val som formar livet, och om ödets makt.

Hypade Past Lives från A24 är redan Oscartippad, och anses vara en av de starkaste filmerna om kärlek som gjorts.

Ingen åldersgräns.


>>TRAILER

ONSDAG 8/10

16:00DOM SMÅ HJÄLTARNA


Animerad familjefilm


Den modiga lilla skogsmusen Bonnie lever ett gott liv i antikens Grekland bland gudar och legender tillsammans med sin adoptivpappa Sam, som också råkar vara en katt. Gudarna Zeus och Poseidon börjar bråka om en nybyggd staty i hennes hemstad Yolcos och då måste Bonnie ge sig ut på ett äventyr för att rädda staden. På vägen stöter hon på både faror och nya vänner.

"Dom små hjältarna" är ett fartfyllt och roligt äventyr med årets gulligaste hjältar.

Ingen åldersgräns.


>>TRAILER

SÖNDAG 8/10

19:00GOLDA


Drama


Oscarsbelönade Helen Mirren gestaltar Israels premiärminister Golda Meir,

som efter Jom kippur-krigets utbrott hösten 1973 plötsligt måste leda en kapplöpning mot tiden för att rädda sitt land. Miljontals liv står på spel, medan Golda tyngs av svåra politiska beslut och av en sjukdom hon försöker förtränga.

Israels "järnlady" frustreras över interna stridigheter i sitt helt manliga kabinett,

men kanske kan hennes vänskap med USA:s utrikesminister Henry Kissinger (spelad av Liev Schreiber) bli till hjälp om hon sköter sina kort.

Från 11 år.


>>TRAILER

SÖNDAG 15/10

16:00TROLLS 3


Animerad familjefilm från Dreamworks


Efter en tid med sann vänskap och obevekligt flirtande är nu Poppy och Kvist äntligen ett officiellt par. När de kommer varandra närmare, upptäcker Poppy att Kvist har ett hemligt förflutet. Han var en gång med i hennes favoritpojkband, fenomenet BroZone, tillsammans med sina fyra bröder: Floyd, John Dory, Spruce och Clay. BroZone upplöstes när Kvist fortfarande var jätteliten, och även familjen splittrades.
Kvist har inte sett sina bröder sedan dess. Men när Kvists bror Floyd kidnappas, för sina musikaliska talanger, av ett par skurkaktiga popstjärnor, Velvet och Veneer, ger sig Kvist och Poppy ut på en spännande och känslomässig resa för att återförena de andra bröderna och rädda Floyd från ett ännu värre öde än att bli en bortglömd popstjärna.

Åldersgräns ej bestämd än.


>>TRAILER

SÖNDAG 15/10

19:00TILLSAMMANS 99


Svensk komedi/drama


1975 var kollektivet Tillsammans en storfamilj. 24 år senare, 1999, har det förvandlats till världens minsta. Kvar finns bara Göran, världens snällaste, och Klasse, som väver sina trasmattor. När Klasse i hemlighet bjuder in till Görans födelsedag, återförenas alla för en kväll. Vad har hänt i deras liv sen sist? Har det gått bra eller dåligt för dem? Vem blev känd författare och vem hamnade på mentalsjukhus? Lever drömmarna från sjuttiotalet? Vem minns Peter? Äter Göran fortfarande gröt?

"Tillsammans 99" är en film som vill beröra och rycka med biopubliken med sin humor, glädje och även sorg. En komedi och en allvarlig berättelse om tidens gång och om hur det är att leva.


>>TRAILER

SÖNDAG 22/10

16:00NELLY RAPP: DÖDENS SPEGEL


Svenskt äventyr


Nelly och hunden London får sällskap av Valle då de beger sig ut i Svartskogen för att finna Dödens spegel. En resa som tar dem allt djupare in i skogen och till den plats där Nellys mamma en gång försvann.

Från 11 år.


>>TRAILER

SÖNDAG 22/10

19:00KARUSELL


Svensk skräckfilm


Parkvärden Fiona blir utvald att ta hand om några före detta vänner som vunnit en exklusiv, privat smygpremiär av Halloween på Liseberg – en hel natt, helt ensamma. Men sockervadd, härliga åk och skratt övergår snart i något helt annat, då de inser att de inte är ensamma i parken. Och drömnatten förvandlas snabbt till en sann mardröm.

Åldersgräns ej bestämd än.


>>TRAILER

SÖNDAG 29/10

16:00PAW PATROL: STORFILMEN


Animerad familjefilim


När en magisk meteor kraschlandar i Äventyrsstaden, får PAW Patrol-valparna superkrafter, och förvandlas till MÄKTIGA VALPAR! För Skye, den minsta medlemmen i teamet, är hennes nya krafter en dröm som blivit sann. Men allt förändras när valparnas ärkefiende borgmästaren Överdängare rymmer ur fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna. Äventyrsstadens öde står på spel. De mäktiga valparna måste stoppa superskurkarna innan det är för sent, och Skye kommer att få lära sig att även en liten valp kan göra stor skillnad.

Åldersgräns ej bestämd än.


>>TRAILER

SÖNDAG 29/10

18:00 OBS TIDEN!KILLERS OF THE FLOWER MOON


Crime, Drama, Historia

Med bl.a. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro och Brendan Fraser


"Killers of the Flower Moon", baserad på David Granns hyllade bästsäljande bok,

regisserad av Martin Scorsese, utspelar sig i 1920-talets Oklahoma och skildrar seriemord på ursprungsbefolkningen i den oljerika Osage Nation, en serie brutala brott som kom att kallas ”Reign of Terror”.

Åldersgräns ej bestämd än.


>>TRAILER

SÖNDAG 5/11

16:00SUPER MARIO BROS.


Animerat äventyr med svenskt tal


När de jobbar under jord med att laga en stor vattenledning, transporteras två rörmokare från Brooklyn; Mario och hans bror Luigi, ner genom ett mystiskt rör och hamnar i en magisk ny värld. Men bröderna blir separerade, och Mario ger sig ut på ett episkt äventyr för att försöka hitta Luigi.

Med hjälp från en av Svamprikets invånare, Toad, och lite träning från den viljestarka drottningen av Svampriket, Prinsessan Peach, hittar Mario kraften inom sig.

Från 7 år.


>>TRAILER

SÖNDAG 5/11

18:00Jeanne Du Barry


Kostymdrama med Johnny Depp


I "Jeanne du Barry" berättas historien om kvinnan som genom sin list och charm gjorde en klassresa från enklast tänkbara förhållande till Kung Louis XVs innersta krets på Versailles. Den stormiga romansen som följer mellan kungen och kurtisanen leder till både kontrovers och, mer förvånande för de inblandade, stark kärlek.


>>TRAILER

KIOSKEN


För att göra ditt biobesök fulländat så har vi självklart en liten kiosk i biografen också med gosaker


  • Popcorn
  • Dryck
  • Godis
  • M.m.

FLER ROLIGA AKTIVITETER


Vi söker efter roliga aktiviteter som kan arrangeras i bygdegården. Vill du arrangera denna aktivitet eller vet du nån som vill arrangera något?